Derfor startede jeg med at tage billeder i naturen

Som nogen af jer ved, så er jeg begyndt at tage billeder i naturen. Jeg elsker at stå tidligt op om morgnen og tage billeder af de dyr som kigger frem for at finde føde meget tidlig om morgnen.

Det hele startede faktisk for et par år siden da jeg skulle tage billeder til en konfirmation. De boede på en gård og havde et par dyr. Imens jeg ventede på at gæster ankom tog jeg lidt billeder af de dyr de nu havde. De var dog bag et hegn, så der var ikke noget naturligt over det og derfor gik jeg længe med tanken om at tage ud i naturen fordi der er så mange dyr i den danske natur som kommer frem, hvis man bare sidder og venter på dem. Jeg har derfor taget springet og tager derfor ikke så mange billeder til fester mere.

Forleden dag var jeg ude i skoven og her fik jeg taget et par billeder af nogle dådyr som løb ude på en mark. Dem skal jeg nok ligge op senere, når jeg er færdig med at redigere dem.