Når du laver kager fra bake off frost. Er det vigtigt At kagerne ikke bliver for bløde eller også smuldrer for meget. Det er derfor en god idé, at anvende et frostingspulver. Der holder kagerne cremede og sprøde også, selvom det er fra frost.
Hvilken frostingspulver skal jeg vælge?
Der findes flere forskellige frostingspulverer på markedet. Og det kan være svært, at vælge den rigtige Men det handler først og fremmest om. Hvilken smag du ønsker. Derudover skal du også tage højde for. Hvilken type af kage du ønsker, at bruge frostingspulveret på. For eksempel er det en god idé, at vælge en frostingspulver. Der er let, at fordele Hvis du ønsker, at bruge det på en kage med en jævn overflade Hvis du derimod ønsker, at bruge frostingspulveret på en kage med en ujævn overflade. Eller på en cupcake Så kan det være en god idé, at vælge en frostingspulver. Der er lidt mere fast.
Hvordan bruger jeg frostingspulver?
Frostingspulver skal oprøres Så det er klar til brug; Dette gøres ved, at tilsætte en lille mængde vand Så pulveret bliver blødt og let, at fordele. Når frostingspulveret skal fordeles på kagen Så skal det let fordeles ned over kagen Så det ikke ligger som en stor klump.
Hvad skal jeg tænke over. Når jeg laver frostingspulver?
Det er vigtigt At frostingspulveret er lufttørt. Når det skal bruges. Derfor er det en god idé, at opbevare frostingspulveret i en lufttæt beholder Så det ikke bliver for varmt. Frostingspulveret skal også have en jævn og fin struktur Så det ikke klumper sammen. Når det bliver fordelt på kagen. Dette kan laves ved, at tilsætte en lille mængde mælk eller også æggehvide til frostingspulveret. Før det tilsættes vand.
Hvordan opbevarer jeg frostingspulver?
Frostingspulver skal opbevares i en lufttæt beholder Så det ikke bliver for varmt. Det er også vigtigt At frostingspulveret ikke kommer i kontakt med luft;, Da det herved vil miste sin konsistens og blive for fast.
Hvad er frostingspulver og hvad bruges det til?
Frostingspulver er en blanding af mælk. Æggehvide og sukker. Der er blevet pisket til en fast og stiv konsistens. Frostingspulveret kan bruges til, at fordele på kager og boller. Hvor det skal sikre At kagen eller også bolle er sprød og har en jævn overflade. Frostingspulveret kan også bruges til, at forsegle kager og boller Så de holder sig friske i længere tid.
Hvad er forskellen på frostingspulver og fondant?
Frostingspulver og fondant er begge tilsat mælk og æggehvide Men frostingspulver er ikke, så blødt og let, at forme som fondant. Frostingspulver er hårdere og stivere i konsistensen. Og derfor er det bedre egnet til, at forsegle kager og boller. Fondant er mere blød og kan bruges til, at lave figurer og pynt til kager.