Det var en vild morgen imorges

Jeg kunne ikke tro det da jeg stod op imorges og tog fat i telefonen for at tjekke emails. En af mine kammerater skulle flytte til Sverige for at bo.

Jeg er selv halv svensker, så da var noget af en overraskelse. Jeg rejser nemlig meget frem og tilbage fra Danmark til Sverige for at være sammen med min familie, så at få en kammerat derop er mega fedt og det er noget jeg ser frem til. Så kan vi måske komme ud og skyde nogle billeder sammen i den svenske natur, som jeg elsker så meget. Måske kan vi også tage toget sammen når vi skal frem og tilbage. Jeg har nemlig ingen bil lige i tiden og derfor bruger jeg meget tid i toget, hvilket også er fint nok. Jeg bruger nemlig tiden til at søge en masse informationer frem på nettet og kameraer og den slags, for at blive bedre til det.

Jeg glæder mig så meget at jeg ikke kan få hænderne ned igen. Imellemtiden kunne jeg måske kigge forbi Nullo.dk 🙂