Musikkorps og scener efter folkeskolen 

Du har fulgt din passion for musik hele vejen fra folkeskolen, hvor du spillede i orkesteret eller bandet, og nu er det tid til at tage et skridt videre. Det bliver spændende at se, hvordan du klarer dig på Vandel Efterskole, hvor vi blandt andet har et musikkorps og en scene. Vi glæder os til at se dig blive en del af vores fællesskab! 

Få glæde af instruktører fra hele verden 

Hos Vandel efterskole tager vi musikken alvorligt. Vi ved, at det er din passion for at spille instrumenter, der har bragt dig hertil, og derfor har vi masser af muligheder for at skærpe dine musikalske færdigheder. Fra ensembleprøver til individuelle lektioner med instruktører fra hele verden, er der noget for enhver smag på denne musikefterskole

Der skal selvfølgelig også være plads til det sociale 

Men det handler ikke kun om musik hos Vandel efterskole. Som et efterskoleprogram tilbyder vi også mange aktiviteter uden for klasseværelset. Du kan deltage på sportshold, deltage i dramaproduktioner eller være med i vores skolebands og orkestre. Vi har også en bred vifte af sociale aktiviteter i løbet af året, som du kan deltage i, hvis du føler dig omgængelig! 

Når nu den faglige del ikke må glemmes mellem alle passionerne 

Selv om musik og sociale aktiviteter er vigtige, glemmer vi heller ikke det akademiske aspekt. Du kan stadig følge med i dine studier, mens du er på Vandel efterskole, ved at deltage i vores akademiske program. Vi tilbyder kurser både på stedet og online, så du kan få den uddannelse, du har brug for, for at nå dine mål. 

Bliv den bedst mulige musiker mens du bor på efterskole 

På Vandel efterskole kan du kombinere musikken med alt muligt andet for at få en velafrundet livserfaring. Vi er spændte på at se, hvilken slags musiker du bliver! Uanset om du vil deltage i en ensembleprøve eller hygge dig med vennerne, er der noget for alle her på Vandel Efterskole. Så kom med os og skab nogle vidunderlige minder, mens du bliver den bedst mulige musiker! 

Det behøver ikke at være umuligt at kombinere alle de ting der kan synes vigtige, når man står og skal videre efter endt folkeskole. På Vandel efterskole er der sørget for at der er meget til mange forskellige og de bedste trænere, instruktører og andre der kan lære fra sig på korrekt vis, er allerede hyret ind til at tage dig med videre på et ungdommeligt eventyr.