Køb italiensk vin online, når du skal have gæster

Der er visse traditioner, det er svært at bryde med. Måske fordi vi ikke ønsker at bryde med dem. Sådan er det med den traditionelle opbygning af en treretters menu. En let forret, ledsaget af hvidvin, en tungere og kraftigere hovedret ledsaget af rødvin, og til slut en sød dessert, ledsaget af en lækker dessertvin. Denne model fungerer bare. Og det er selvfølgelig derfor vi gang på gang vender tilbage til den. Vi vælger også ofte både mad og vin efter denne klassiske model.

Hvis hovedretten er noget med pasta, så kommer man ikke udenom Italiensk vin. Italiensk vin passer naturligvis perfekt til det italienske køkken. Men kan selvfølgelig sagtens drikke Italiensk vin til mange andre gode retter. Både grillede og marinerede retter går fint med visse italienske vine. Man skal bare vælge de rigtige. Men de kan i hvert fald noget med vin, dernede i Støvlelandet, hvor solen skinner så smukt over de klassiske højtliggende landsbyer. Man smager denne skønhed i vinene.

Kendte ikoniske vine

Brunello, Barolo og Amarone, det er navne de fleste af os kender, hvis vi bare har et svagt kendskab til vine. Disse tre er kongerne af Italiensk vin. Ikoniske fyrtårne, der rager op i blandt verdens bedste vine, og som bliver nydt igen og igen af vinelskere kloden rundt. Italiensk vin er meget mere end disse tre, men de står for noget af det, som italienerne kan, både med mad og vin. Enkelhed og raffinement i samme sag. Det er italienerne mestre i. Man smager det hver eneste gang.

Jyllands største vinbutik har Italiensk vin på hylderne

Kig ind hos supervin.dk, hvis du er på jagt efter god Italiensk vin til en rimelig penge. Der er et stort udvalg at vælge imellem, og du kan med garanti finde en, der passer til dig og din menu. Der er personale til rådighed online, så du kan altid spørge dig til råds, hvis du er i tvivl. Et perfekt match mellem mad og vin giver en unik smagsoplevelse, og det kan helt sikkert betale sig at vælge det rigtige her.