Klassisk tøjbrand med stor sans for fornyelse i cool webshop

Der er så mange stilarter og så mange brands at vælge imellem, når man skal forny sin garderobe. Det kan være svært at vælge, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, hvor de ligger rent stilmæssigt. Hvis man ved det, så er man allerede kommet langt. Den personlige stil bliver kun personlig, hvis den tager udgangspunkt i det menneske, der gemmer sig under tøjet. Hvis man forsøger at udgive sig for en anden, end den man er, så kan det let virke utroværdigt.

Da carhartt helt tilbage i 1889 blev til et tøjmærke, for arbejdere ved jernbanen, var der ingen, der anede, at dette brand stadig skulle være på forkant med udviklingen i modeverdenen i 2022. Men carhartt har formået at holde trit med tidens trend og er i dag et af de mest cool tøjmærker på markedet. Et par bukser fra carhartt er noget af det bedste du kan få, hvis du er til workwear mode. Ikke blot holder de en pasform, der er helt opdateret, kvaliteten er også stadig helt i top.

Fra møbler over arbejdstøj til kollektion

Men carhartt er meget mere end bukser i dag. Lækre jakker, sweatshirts og caps er blot noget af det, kollektionen glimrer med. De lækre klædningsstykker har fået plads i mange trendy garderober. Der er et præg af uforgængelighed over tøjet fra dette brand. Det er et stort held for os alle, at Hamilton Carhartt i sin tid droppede møbelsnedkeriet og gav siv til at producere arbejdstøj til arbejderne på jernbanen. Og at dette brand siden har vokset sig så stort, det skyldes ikke mindst, at folkene bag altid har haft fingeren på pulsen.

De har det hos qUINT

Hvis du går ind hos quint.dk, så vil du se, at man her har et enormt udvalg af beklædning fra carhartt. De lækre jakker og solide bukser er svære at komme udenom, hvis du er på jagt efter trendy beklædning i høj kvalitet. Og med et design, der ikke på nogen måder bærer præg af, at de kommer fra et brand med 150 år på bagen.