Få højde på dit slag med de rigtige wedges

Hvis man er glad for golf, så er man også glad for de lyse, milde måneder. Forår, sommer, sensommer og det tidlige efterår er ideelle måneder for golfentusiaster. Dermed ikke sagt at det samme ikke gør sig gældende for størstedelen af resten af befolkningen, men folk golfglade mennesker er disse måneder i hvert fald de bedste. En tur på golfbanen starter ofte med et langt slag, hvor man skal have bolden ind mod greenen. Til det brug har man en bestemt type kølle.

De såkaldte wedges kan nemlig løfte bolden højt til vejrs, så den kan lande forholdsvis blødt, og ikke trille for meget. Netop det høje løft er vigtigt, for slår man et langt og lavt slag, så kan det godt være at bolden rammer rigtigt, men den vil sandsynligvis trille et godt stykke efter nedslaget. Dermed kan bolden trille helt ud af greenen igen, selvom man ramte rigtigt i første omgang. Med et højt løft på bolden, sørger man for at den ikke triller så langt. Hertil er wedges perfekte.

Køb wedges til din golfbag

De fleste golfspillere har tre til fire wedges i deres bag. Disse køller er nemlig fremstillet til slag af forskellige graders vinkel opad. Derfor er det vigtigt at man har et par stykker, så man kan få den helt rigtige vinkel på slaget, alt efter hvor langt man er fra hullet. Når man skal vælge de rigtige, så er vinklen vigtig, men det er også vigtigt at man føler at køllen ligger rigtigt i hånden. Man skal kunne mærke slaget i køllen, så at sige. Vær altid grundig, når du vælger udstyr til golf, for det er ofte samspillet mellem menneske og redskab, der gør det endelige udslag.

Find dem hos eksperten

Man kan med fordel klikke sig ind hos golfexperten.dk, hvis man skal kigge på nye golfkøller. Her finder man et stort udvalg af køller fra forskellige brands. Hvis man nogenlunde ved hvad man skal bruge, så kan man nemt finde køller, der passer til ens personlige stil og til det formål, de skal anvendes til.