Kom tørskoet frem med korte gummistøvler fra dansk designer

Den danske vinter kan være en våd omgang. Det kan sommeren selvfølgelig også være, men især vinteren kan være slem. Mørke, kolde regnvejrsdage og dage, hvor sneen ligger i gaderne og bliver til sjap, kan være hård kost for det fodtøj, vi normalt går med, og synes er pænt. Selv en forholdsvis god vinterstøvle må ofte give op, hvis vi kommer til at træde ud i en vandpyt i den dybere ende. Her er der kun en slags fodtøj, der virkelig klarer mosten.

Hvis du er en af dem, der synes at gummistøvler er træls og dårlig stil, så tjek Ilse Jacobsens korte gummistøvler ud. Hvis noget virkelig har stil, så er det de korte gummistøvler fra den dygtige designer fra Hornbæk, på sjællands nordkyst. Her er tale om håndlavede, gedigne støvler, der går fremragende i spænd med selv den mest urbane coolness. Hvis din stil og dit look skal understøttes af cool, praktisk fodtøj, så er korte gummistøvler suveræne.

Vælg en model, der matcher din stil

Ilse Jacobsens korte gummistøvler fås i flere forskellige modeller. Her er de klassiske med snørebånd, de rå og sorte med blanke spænder, og de mere feminine i en mere let stil. Der er knald på den varme gule eller røde farve i en af modellerne. Det er ikke fodtøj, der på nogen måde skammer sig over sig selv, og det er der bestemt heller ikke nogen grund til. Disse støvler vil understøtte looket hos en hver stilbevidst kvinde, der sætter fodtøjet højt.

At Ilse Jacobsen har sit hovedsæde og sin bopæl i Hornbæk, et godt stykke nord for København, betyder på ingen måde at hun har taget fingeren af byens puls. Hun har, om nogen, styr på de nyeste tendenser enden for urban mode, hvilket hendes kollektioner tydeligt vidner om.

En drøm af en webshop

Hvis du elsker at gå på opdagelse i webshops med masser smarte sager, så er Ilse Jacobsens helt klart et besøg værd. Du vil garanteret blive inspireret og finde flere ting, der kan understøtte din egen personlige stil.