Har du også taget på i vægt under pandemien?

I de to år, Coronapandemien rasede, var der mange, der fik lidt ekstra kilo på sidebenene. Nu hvor vi skulle være derhjemme, skulle der hygges lidt ekstra, og supermarkederne meldte om ekstra salg af slik, kage og andet guf. Er du en af dem, der er blevet lidt tungere, så læs med her og få gode råd.

Ikke nok med, at vi ikke måtte gå på arbejde, træningscentrene var også lukket, og mange fandt det svært finde på alternative træningsmetoder derhjemme eller i naturen. Dermed var linjen lagt til en vægtøgning, og når man nu genser venner, bekendte og kolleger er der mange, der er blevet lidt større.

Det kan du gøre, når vægten er steget og tøjet strammer

Når man tager på i vægt, vil man efter nogle kilo bemærke, at man ikke længere kan passe sit tøj. Noget kan man måske, men ikke alt. Da kan det være nødvendigt at købe nattøj plus size for at kunne få en behagelig nattesøvn uden noget, der strammer eller gnaver.

Når man taler om nattøj plus size, mener man helt konkret nattøj i store størrelser. Der er mange steder, man kan købe nattøj plus size, både i de lokale butikker men også mange steder på nettet, hvor der ofte er et større udvalg end i fysiske butikker.

Også bukser og bluser kan det være nødvendigt at udskifte, hvis man har gået til den med chokoladeskildpadder, ostepops, marcipanbrød og flødeis i de mange dage, hvor nedlukningerne herskede, og vi var henvist til vores hjem eller i bedste fald hjemmearbejdsplads.

Selvom tøjproblemet kan løses ved at købe tøj et nummer eller to større, end man plejer, er en mere holdbar, og ikke mindst sund, løsning at prøve at tabe de ekstra kilo. Lange gåture og sundere kost kan give meget, og med sommerens komme er der ingen undskyldning for ikke at tage traveskoene på og komme afsted. Hvis du gerne vil tabe dig, kan du også med fordel skære ned på stivelsesholdige produkter som ris, pasta, kartofler og brød og i stedet lade grøntsager fylde det meste af tallerkenen.