Find en billig Dacia elbil på nettet og kom i forårshumør

Bilen er kommet for at blive. Det kan man forvisse sig om, hvis man går en tur på gaden i indre by. Ja, faktisk er der ikke ret mange steder, hvor man ikke kan finde biler. Der findes ikke ret mange familier i Danmark, der ikke har en bil, som de kan komme rundt i. Både når de skal på job, i daginstitution, på indkøb eller ferie. Bilen transporterer os til alt. Den er en ven af familien, næsten ligesom en hund. Den gør bare ikke, og kan sagtens gå pænt uden at være i snor.

En Dacia Spring er en af de billigste elbiler på det danske marked. Med en elbil sparer man udgifterne til brændstof. Priserne på benzin er steget markant over de seneste måneder, så det vil selvsagt være skønt at slippe for at være udsat for de lunefulde priser på brændstof. Endnu et plus ved elbilen er naturligvis, at den er skånsom mod klimaet. Vi kender alle til de lidt dystre tal og klimamodeller, som ikke ser alt for lovende ud. Med en elbil kan man være med til at dæmme op for forbruget, og vende udviklingen.

Kom langt på opladningen

En Dacia Spring kører op til 250 km på en opladning ved blandet kørsel, og mere end 300 km ved kørsel i byen. Det er ret godt gået af en elbil i den prisklasse. Man kan komme vidt omkring med en Dacia Spring, og den kan lades op gennem et helt almindeligt stik i hjemmet. Blot ved brug af en wallbox. Og så kommer den i lækkert design, både udvendigt og indvendigt. Der er masser af nyttig elektronik i kabinen på denne lille, smarte elbil.

Tjek den ud på nettet

Hessel er en bilforhandler med flere fysiske forretninger bredt ud over det ganske land. Men man kan også besøge den online, via hessel.dk. Her kan man kigge på biler, og også finde den nye, smarte Dacia Spring. Man kan læse om de enkelte modeller, og man kan booke en prøvetur online, hvis det er det, man har brug for.