Få bilerne i læ og med en dobbelt carport

Danskerne elsker deres biler. Det er der ikke noget at sige til, med det vejr vi har. I bilen er vi i ly for regn, sne og blæst, og vi kommer nemt og hurtigt fra A til B. Hvis hunden er menneskets bedste ven, så kommer bilen lige efter. Hunden kan komme med ind i varmen, når vi kommer hjem, men bilen må blive ude. Her må den stå i regn, hagl, slud og sne, og fuglene kan ødelægge lakken med deres klatter. Medmindre man giver den tag over hovedet.

Med en dobbelt carport kan du give husstandens biler læ for vind og vejr. Det er aldrig sjovt at skulle ud at skrabe sne og is af bilen, når man skal afsted til job om morgenen. Står bilen i læ i en carport, så slipper du for det besvær. En dobbelt carport giver læ til to biler. Ofte råder en moderne husstand over mere end en bil, så det giver god mening at skabe ly til alle husstandens køretøjer med en dobbelt carport. Det gælder bare om at finde den rigtige.

Flot design, der passer til huset

Se på dit hus, før du køber carport. Hvilken slags tag vil passe bedst? Hvilken beklædning? Du skal måske også vælge en farve, der passer. Vi vil jo alle helst have at vores forhave og indkørsel tager sig flot ud fra vejen. Hos Johannes Fog kan du finde en dobbelt carport, der passer til de fleste huse. Der er flere modeller at vælge imellem.

Gør dig selv den tjeneste at bruge lidt tid på at finde den helt rigtige til dit hus. Så bliver det meget pænere at se på, når du er færdig. Du kan sagtens selv samle en dobbelt carport fra Johannes Fog. Der følger vejledning med, så du kan se hvordan man skal gøre.

Køb over nettet

Hos johannesfog.dk på kan du se det flotte udvalg og finde en dobbelt carport, der passer til dig. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål og få vejledning online. Du kan naturligvis også møde op i de fysiske butikker.